Home Office: verhoog de prestaties van uw medewerkers, ook thuis!

In 2020 is een tevreden werknemer een meer performante werknemer. Het is daarom essentieel om te investeren in het welzijn van uw medewerkers, ook thuis! Telewerken heeft ervoor gezorgd dat we onze werkwijze moeten herzien en er opnieuw over moeten nadenken. Ook de werkomgeving moet zich aan deze veranderingen aanpassen.

Waarom investeren in de uitrusting van uw werknemers thuis?

De productiviteit van uw medewerkers verhogen

Uw medewerkers besparen veel reistijd maar ook tijd tijdens de werkdag. Ze zullen immers niet worden onderbroken door de vele afleidingen op de werkplek. Zij zullen dus kunnen profiteren van alle concentratie die nodig is om hun taken uit te voeren. Een aangename omgeving is een belangrijke factor wat betreft de tevredenheid op het werk en dus de productiviteit. U kunt in die zin een persoonlijke decoratie voorstellen aan uw medewerkers.

De werkruimte optimaliseren

Er kunnen aangepaste rekken en opslagruimtes worden geplaatst om de ruimte te optimaliseren. Enkele aanpassingen en accessoires kunnen de werkplek inspirerend en ontspannend maken.

De concentratie bevorderen

Het is noodzakelijk om de werkruimte af te bakenen van de privéruimte. Deze scheiding zal de concentratie bevorderen en ervoor zorgen dat de werknemer zich in de best mogelijke omstandigheden bevindt. Een scheidingswand of een willekeurige afsluiting kan zowel de ruimte als de akoestiek scheiden.

De ergonomie verbeteren

De houding heeft een significante invloed op de prestaties van uw medewerkers. Verkies een brede werktafel en een ergonomische zitting voor meer comfort. We zitten gemiddeld meer dan 9 uur achter een computer. Uw rol zal erin bestaan te zorgen voor toegang tot de juiste apparatuur, zowel thuis als op kantoor.

De kosten verminderen

Het ter beschikking stellen van de nodige apparatuur brengt inderdaad kosten voor uw bedrijf met zich mee. Ondanks deze investering worden uw maandelijkse kosten en reiskosten aanzienlijk verlaagd. U kunt dus besparen op elektriciteit, verwarming en apparatuur. Met behulp van een goede telewerk- en omzetstrategie heeft u ook de mogelijkheid om uw kantoorruimte en huurkosten te verminderen.

De ervaring met telewerk heeft de afgelopen maanden zijn effectiviteit bewezen en zal in de toekomst worden gewaardeerd. Doe een beroep op onze experts om uw medewerkers zo goed mogelijk uit te rusten en hun prestaties zowel thuis als op het werk te optimaliseren! https://ordin-access.be/kantoorinrichting/?lang=nl

Interessante artikelen

Ook te lezen...

ASSMAN SMART: een slim beheer van uw werkruimtes

Het Assman Smart-systeem biedt u tal van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf: intelligent werkplekbeheer, een reserveringssysteem met sensorondersteuning en geautomatiseerde elektronische lockercontrole. Onze Smart Office-oplossingen willen interne processen en...© 2024 – Ordin Access | Privacybeleid Designed with passion by WEEB
Door uw navigatie op deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Privacybeleid