Akoestische oplossingen

Voor het comfort van uw werkplek

Wij begrijpen het belang van een rustige en geconcentreerde kantooromgeving, maar ook het belang van ontwerpoplossingen voor onze klanten. Daarom bieden wij een reeks innovatieve en esthetisch aantrekkelijke akoestische producten, zoals geluidswerende panelen, absorberende scheidingswanden en cabines. Deze oplossingen verminderen het lawaai en verbeteren de akoestiek, waardoor u en uw team een rustigere en productievere werkomgeving krijgen.

Een verbluffende voor en na

Met behulp van Snowsound® berekeningssoftware analyseren we uw omgeving en de nagalm. Vervolgens maken we een schatting van het geluidsisolerende materiaal dat nodig is om uw akoestisch comfort te verbeteren. Zoals de grafieken laten zien, zou u na het installeren van akoestische oplossingen een duidelijk verschil moeten merken. Ongewenst geluid wordt nu geabsorbeerd, waardoor een kalme en rustgevende omgeving ontstaat.

Elegant hoorcomfort

Tegenwoordig combineren veel akoestische oplossingen efficiëntie en esthetiek, waardoor uw werkruimtes een dubbele toegevoegde waarde krijgen. De oplossingen die we bieden zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke werkruimte. Ze kunnen creatief worden gebruikt om de algemene esthetiek te verbeteren en tegelijkertijd een aangename en productieve akoestische omgeving te creëren.