Li-Fi verbinding

Li-Fi is een systeem waarmee u kunt profiteren van een zeer veilige internetverbinding met een zeer hoge snelheid! Het systeem zendt geen radiogolven uit en kan worden geïnstalleerd in een plafond of worden ingebouwd. Het zorgt voor een gezondere en veiligere werkomgeving.

Superveilige verbinding

In tegenstelling tot Wi-Fi (Wireless Fidelity), waarbij informatie via golven wordt overgebracht, maakt Li-Fi (Light Fidelity) gebruik van licht waarbij het netwerk in een specifieke ruimte kan worden geconcentreerd. Omdat het licht niet door de muren kan, heeft u een zeer veilig netwerk, dat ontoegankelijk is van buitenaf. Het is dus onmogelijk om toegang te krijgen tot uw netwerk, tenzij het toestel zich in de lichtstraal van de leds bevindt.

Ultrasnelle verbinding

Ordin-Access werkt met de Li-Fi-producten van Oledcomm die snelle en stabiele connectiviteit bieden met snelheden tot 1 Gb/s: tot 100 keer de huidige gemiddelde Wi-Fi-snelheid.

Voorkom inbreuken op de beveiliging en werk met een zorgeloze gegevensoverdracht

play-icon

Gezond milieu

Li-Fi maakt gebruik van licht om gegevens te verzenden in plaats van radiogolven zoals Wi-Fi. Dit betekent dat er geen sprake is van gezondheidsrisico's zoals bij wifi-golven. Overigens heeft de WHO in 2011 radiogolven erkend als zijnde kankerverwekkend.Omdat Li-Fi bovendien licht uitzendt, wordt de verbinding met uw apparaat verbroken als u zich buiten het lichtspectrum begeeft.

Voor wie ?

Aangezien Li-Fi niet door muren gaat en een verbinding mogelijk maakt die strikt beperkt is tot de ruimte waarin het is geïnstalleerd, wordt het beschouwd als bestendig tegen hackers en volkomen onfeilbaar op het gebied van cyberveiligheid. Dit maakt het bijzonder geschikt voor bedrijven met gevoelige gegevens, zoals advocatenkantoren, overheden en bedrijven die werken met vertrouwelijke gegevens waarbij absolute veiligheid wordt vereist.