Beveiliging computerruimte

Ordin-Access biedt u hoogwaardige, effectieve en duurzame apparatuur om uw computerruimte te beveiligen. Onze producten kunnen worden aangepast aan uw eisen en bestaande structuren. Ze worden geproduceerd in Duitsland en zijn getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties.

Een IT-infrastructuur op maat van uw behoeften

Optimaliseer je IT-infrastructuur met onze op maat gemaakte IT DC Containers!

Elektrische veiligheid

De energie moet oordeelkundig worden verdeeld, afhankelijk van het vereiste beschikbaarheidsniveau, met back-upapparatuur met verschillende redundantiegraden. Cette architecture technique doit être finement étudiée, depuis le ou les postes de transformation, jusqu’à la connexion au serveur lui-même. Het ontwerp moet de eenvoudige integratie van extra back-upapparatuur mogelijk maken in het geval van een stroombehoefte zonder dat de activiteiten moeten worden onderbroken. .

Brandveiligheid

Technologie en expertise zijn essentieel voor het implementeren van een brandbeveiligingsoplossing die de tand des tijds doorstaat. Onze blusoplossingen bieden u het beste van geavanceerde technologie in combinatie met bewezen kennis en ervaring op het gebied van branddetectie en -blussing. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften om de bedrijfscontinuïteit te maximaliseren. Branden worden in een vroeg stadium gedetecteerd en snel en effectief geblust.

Toegangscontrole

Protéger l’accès à vos systèmes d’information et au savoir de votre entreprise, est essentiel. Différentes technologies sont disponibles. De keuze hangt af van het gewenste beveiligingsniveau, de operationele beperkingen en het budget.

Een IT-ruimte
die efficiënt en beveiligd is

IT ROOM

Gecertificeerd milieubeschermingssysteem

De DC-IT Room is een modulair systeem dat optimale bescherming biedt voor uw IT-infrastructuur en gegevens tegen alle externe fysieke risico’s.

De kwaliteitsklassen van deze modulaire kamersystemen variëren van brand-, water- en rookbeveiligingssystemen met EI90-tests tot ECB-S-gecertificeerde oplossingen getest volgens EN 1047-2.

IT CONTAINER

Stand-alone gecontaineriseerde datacenteroplossing voor buitentoepassingen of industriële hallen

Het datacenter in de open lucht is een ideale oplossing voor locaties buiten de IT-infrastructuur. Datacenters in containers zijn zeer veilige, kosteneffectieve oplossingen voor het beschermen van uw IT, ongeacht bestaande gebouwen of locaties. Dankzij de snelle en flexibele – plug-and-play – verbinding van meerdere IT-containers kunt u de groei van uw datacenterbehoeften beheren en de best mogelijke bescherming en maximale investeringszekerheid bieden met volledige redundantie van alle belangrijke componenten.

IT SAFE

Het compacte en modulaire datacenter

DC-ITSafe is een compact modulair datacenter voor de beveiliging van uw IT-infrastructuur en uw gegevens. Het is het eerste modulaire microdatacenter in Europa dat met succes is getest als compleet systeem. IT-bescherming op hoog niveau in minder dan 2m². De kast is uiterst flexibel en kan eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in IT-structuren of locaties. Gecombineerd met deze eigenschappen garandeert DC-ITSafe een perfecte algehele bescherming tegen alle fysieke risico’s, terwijl het tegelijkertijd maximale investeringszekerheid biedt.

MONITORING

Perfecte systeembewaking en diagnostische analyse

Altijd up-to-date: het DC-MonIToring systeem bewaakt de fysieke staat van uw IT-infrastructuur en de energie-efficiëntie van uw datacenter. Er zijn verschillende versies beschikbaar, van standaard alarmbeheer tot een online energiemonitoringsysteem met 24/7 diensten.

Elektrische veiligheid

UPS - STS - Generator

De energie moet oordeelkundig worden verdeeld, afhankelijk van het vereiste beschikbaarheidsniveau, met back-upapparatuur met verschillende redundantiegraden. Deze technische architectuur moet zorgvuldig worden ontworpen, van de transformatorstations tot de verbinding met de server zelf. Het ontwerp moet de eenvoudige integratie van extra back-upapparatuur mogelijk maken in het geval van een stroombehoefte zonder dat de activiteiten moeten worden onderbroken.

Brandveiligheid

Bescherming tegen brand

Technologie en expertise zijn essentieel voor het implementeren van een brandbeveiligingsoplossing die de tand des tijds doorstaat.

Onze blusoplossingen bieden u het beste van geavanceerde technologie in combinatie met bewezen kennis en ervaring op het gebied van branddetectie en -blussing.

Onze oplossingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften om de bedrijfscontinuïteit te maximaliseren. Branden worden in een vroeg stadium gedetecteerd en snel en efficiënt geblust

Toegangscontrole

Beveiliging van IT-ruimten

Het beschermen van de toegang tot je informatiesystemen en de kennis van je bedrijf is essentieel. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar. De keuze hangt af van het beveiligingsniveau dat u nodig hebt, uw operationele beperkingen en uw budget.