Beveiliging van de IT-ruimte

Ordin-Access biedt u hoogwaardige, efficiënte en duurzame apparatuur voor de beveiliging van uw IT-ruimte. De producten kunnen worden aangepast aan uw behoeften en de bestaande infrastructuur. Gemaakt in Duitsland en getest en gecertificeerd door onafhankelijke instanties.

Elektrische veiligheid

Het vermogen moet op een verstandige manier worden verdeeld naar gelang het vereiste beschikbaarheidsniveau, met meer of minder redundante back-upvoorzieningen. Deze technische architectuur moet zorgvuldig worden bestudeerd, van het (de) transformatorstation(s) tot de verbinding met de server zelf. Het ontwerp moet gemakkelijk extra back-upapparatuur kunnen integreren bij stroombehoeften zonder de werking te stoppen.

Brandveiligheid

Technologie en expertise zijn essentieel om een feilloze brandveiligheidsoplossing te implementeren. Onze blusoplossingen bieden u het beste van geavanceerde technologie in combinatie met een bewezen knowhow en ervaring op het gebied van branddetectie en -blussing. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften met het oog op maximale bedrijfscontinuïteit. Branden worden in een vroeg stadium ontdekt en snel en efficiënt geblust.

Toegangscontrole

De beveiliging van de toegang tot uw informatiesystemen en bedrijfskennis is van essentieel belang. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar. De keuze hangt af van het gewenste veiligheidsniveau, de exploitatiebeperkingen en het budget.

Een IT-ruimte
die efficiënt en beveiligd is

IT ROOM

Gecertificeerd milieubeschermingssysteem

De DC-IT Room is een modulair systeem dat uw IT-infrastructuur en gegevens optimaal beschermt tegen alle externe fysieke risico’s.

De kwaliteitsklassen van deze modulaire kamersystemen variëren van brand-, water- en rookwerende EI90-systemen tot ECB-S-gecertificeerde oplossingen die zijn getest conform EN 1047-2.

IT CONTAINER

Stand-alone oplossing voor een containerdatacenter voor buitentoepassingen of industriële hallen

Het datacenter in de open lucht is een ideale oplossing voor buitenlocaties voor IT-infrastructuur. Datacenters in containers zijn uiterst veilige en kosteneffectieve oplossingen voor de bescherming van uw IT – onafhankelijk van bestaande gebouwen of locaties. Dankzij de snelle en flexibele plug-and-play-verbinding van meerdere IT-containers kunt u uw groeiende datacenterbehoeften beheren. Zij bieden de best mogelijke bescherming, maximale investeringszekerheid en volledige redundantie van alle hoofdcomponenten.

IT SAFE

Het compacte en modulaire datacenter

De DC-ITSafe is een compact modulair datacenter voor de beveiliging van uw IT-infrastructuur en gegevens. Het is het eerste modulaire microdatacenter in Europa dat met succes als compleet systeem is getest. Hoog IT-beschermingsniveau beschikbaar met een ruimte van minder dan 2 m². De kast is uiterst flexibel en kan gemakkelijk worden aangepast aan veranderende IT-structuren of verhuizingen. In combinatie met deze kenmerken garandeert DC-ITSafe een perfecte algemene bescherming tegen alle fysieke risico’s en biedt het tegelijkertijd maximale investeringszekerheid.

MONITORING

Perfecte systeembewaking en diagnostische analyse

Altijd up-to-date: DC-MonIToring bewaakt de fysieke staat van uw IT-infrastructuur en de energie-efficiëntie van uw datacenter. Er zijn verschillende versies beschikbaar, van standaard alarmbeheer tot een online energiemonitoringsysteem met 24/7-diensten.

Elektrische veiligheid

UPS - STS - Generatorset

Het vermogen moet op een verstandige manier worden verdeeld naar gelang het vereiste beschikbaarheidsniveau, met meer of minder redundante back-upvoorzieningen. Deze technische architectuur moet zorgvuldig worden bestudeerd, van het (de) transformatorstation(s) tot de verbinding met de server zelf. Het ontwerp moet gemakkelijk extra back-upapparatuur kunnen integreren bij stroombehoeften zonder de werking te stoppen

Brandveiligheid

Bescherming tegen brand

Technologie en expertise zijn essentieel om een feilloze brandveiligheidsoplossing te implementeren.

Onze blusoplossingen bieden u het beste van geavanceerde technologie in combinatie met een bewezen knowhow en ervaring op het gebied van branddetectie en -blussing.

Onze oplossingen zijn afgestemd op uw individuele behoeften met het oog op maximale bedrijfscontinuïteit. Branden worden in een vroeg stadium ontdekt en snel en efficiënt geblust

Toegangscontrole

Beveiliging van IT-ruimten

De beveiliging van de toegang tot uw informatiesystemen en bedrijfskennis is van essentieel belang. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar. De keuze hangt af van het gewenste veiligheidsniveau, de exploitatiebeperkingen en het budget