Welzijn is het begin van alles

Open deuren naar welzijn door de ramen te openen!

Wist je dat de lucht binnenin een ruimte meer vervuild kan zijn dan die buiten? Gewoon de ruimte venitileren kan je een beter gevoel geven.

Natuurlijk licht. De beste natuurlijk.

We hebben een interne klok die beter werkt als deze wordt gesynchroniseerd met het tijdstip van de dag. Duidelijk, niet? Probeer niet teveel kunstlicht te gebruiken en je zal verbluffende resultaten zien.

Noch heet noch koud.

De geschillen veroorzaakt over de temperatuur, geregeld door de airco, zijn een klassieker in alle kantoren. Maar één ding is zeker, als je tot een overeenkomst komt over een temperatuur rond de 24 graden, zul je je mindset en je concentratievermogen verbeteren.

Sst, stilte, we werken !

Geluidsoverlast is een van de meest hinderlijke factoren voor taken die concentratie vereisen. Maak gebruik van de ontmoetingspunten van uw kantoor voor uw gesprekken die nodig zijn voor de uitvoering van uw projecten

Beweeg voor uw welzijn !

Een sedentaire levensstijl is een van de grootste bedreigingen voor mensen die in een kantoor werken. Dus, besluit om te bewegen, om rond te lopen, om te stretchen. Beweeg je lichaam … het zal je dankbaar zijn.

Biofilie: groen volledig groen!

Wie voelt zich niet goed in contact met de natuur? Het is bewezen dat het zicht op natuurlijke landschappen stress vermindert. Als dit niet jouw geval is, probeer dan jezelf te omringen met groene planten om een groene ruimte op je werkplek te creëren.

Als je maag begint te grommen, luister dan naar je hoofd.

De snacks en chocoladerepen van de verdeelautomaten zijn verleidelijk, we weten het, maar eerlijk gezegd is het geen goed idee om er elke dag te eten. Probeer fruit beschikbaar te hebben om je op een gezonde en natuurlijke manier te verzadigen.

Socialisatie: het is door te praten dat mensen geïnspireerd zijn.

Als je socialisatiezones op je werkplek hebt, probeer daar dan tijd door te brengen. Wist u dat de meerderheid (80%) van de waardevolle interacties tussen collega’s plaatsvinden in ruimtes waar informele bijeenkomsten worden gehouden?

En drink veel water!

Inderdaad. Ons lichaam bestaat voor bijna 75 % uit water. Dus op een bepaalde manier, hoe meer water je drinkt, hoe meer je jezelf bent. En voor ons is dit de beste manier om je goed te voelen! Natuurlijk.

Interessante artikelen

Ook te lezen...

ASSMAN SMART: een slim beheer van uw werkruimtes

Het Assman Smart-systeem biedt u tal van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf: intelligent werkplekbeheer, een reserveringssysteem met sensorondersteuning en geautomatiseerde elektronische lockercontrole. Onze Smart Office-oplossingen willen interne processen en...© 2024 – Ordin Access | Privacybeleid Designed with passion by WEEB
Door uw navigatie op deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Privacybeleid