ASSMAN SMART: een slim beheer van uw werkruimtes

Het Assman Smart-systeem biedt u tal van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf: intelligent werkplekbeheer, een reserveringssysteem met sensorondersteuning en geautomatiseerde elektronische lockercontrole. Onze Smart Office-oplossingen willen interne processen en werkstructuren verbeteren en vergemakkelijken.

Een intelligent reserveringssysteem

Dankzij het gebruik van het intelligente reserveringssysteem kunnen werknemers hun werkplek gemakkelijk van thuis uit reserveren via een website. Onderweg maken ze hun reservering via een applicatie. Op de werkplek kunnen reserveringen worden gemaakt via een interactieve terminal. Extra middelen zoals vergaderzalen, parkeerplaatsen of lockers kunnen ook worden gereserveerd.

Er zijn sensoren geïnstalleerd om de status van een werkplek of vergaderzaal aan te geven: vrij, bezet of gereserveerd.

Een oplossing die voldoet aan de huidige eisen (COVID)

Al meer dan een jaar moeten de bedrijven zich aanpassen aan de veranderende regeringsbesluiten. We heben onze werkmethoden volledig moeten aanpassen door de sociale afstand die op kantoor wordt opgelegd en het telewerken. Dit systeem biedt een effectieve oplossing om de sociale afstand te bewaren door werkplekken die te dichtbij zijn automatisch te blokkeren. Het maakt het ook mogelijk om de personeelsrotatie tussen face-to-face-werk en telewerken te automatiseren. En dat in slechts een paar klikken!

Een intelligent lockersysteem

Met het softwaregestuurde lockersysteem zal het mogelijk zijn om op elk moment en zonder fysiek contact werkmateriaal of documenten te overhandigen. Het systeem kan op verschillende manieren worden gebruikt: als individuele persoonlijke opslagruimte, voor tijdelijk beperkt gebruik of voor het verdelen van goederen zonder de hulp van personeel.

Geïnteresseerd? Ordin-Access zorgt voor de installatie van de ASSMAN SMART-oplossing in uw bedrijf!

Interessante artikelen

Ook te lezen...

ASSMAN SMART: een slim beheer van uw werkruimtes

Het Assman Smart-systeem biedt u tal van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf: intelligent werkplekbeheer, een reserveringssysteem met sensorondersteuning en geautomatiseerde elektronische lockercontrole. Onze Smart Office-oplossingen willen interne processen en...© 2024 – Ordin Access | Privacybeleid Designed with passion by WEEB
Door uw navigatie op deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Privacybeleid