Akoestische oplossingen voor kantoren

Oplossingen aangepast aan uw behoeften

Met de komst van open ruimtes en coworking-ruimtes zijn onze werkplekken volledig herzien. Deze nieuwe manier van ruimte-indeling heeft echter andere problemen met zich meegebracht, zoals akoestiek. Ordin-Access biedt u meerdere oplossingen die zowel stijlvol als functioneel zijn, voor een gezonde en voor iedereen geschikte werkomgeving

Geïsoleerde geluidscabines

De geluidsisolerende cabine is de favoriete oplossing van bedrijven vanwege zijn flexibiliteit en trendy design. Uw medewerkers kunnen nu hun telefoongesprekken voeren onder optimale omstandigheden, zonder anderen te storen. De mogelijkheid om zich gemakkelijk af te zonderen vermindert aanzienlijk het omgevingslawaai en bevordert de concentratie van medewerkers. Onze cabines kunnen één tot zes personen herbergen, afhankelijk van uw behoeften. Ze zijn volledig uitgerust, volledig geluiddicht en voorzien van een luchtcirculatiesysteem.

Akoestische scheidingswanden

Acoustische scheidingswanden zijn ideaal voor kleinere ruimtes en helpen u om uw ruimte efficiënt te benutten terwijl de akoestiek aanzienlijk verbetert. Tussen het geluid van toetsenborden, de koffiemachine en gesprekken tussen collega’s, kunnen er veel afleidingen zijn. Of ze nu aan de muur, aan het plafond of tussen de bureaus van uw medewerkers worden geplaatst, de scheidingswanden dragen bij aan een hogere productiviteit binnen uw organisatie. Er is een breed scala aan ontwerpen en kleuren beschikbaar voor de scheidingswanden, zodat uw kantoren een moderne uitstraling krijgen !

Laat ons je inspireren...

Contacteer ons

Onze troeven