Kantoorlounge en ontspanningsruimte

Rust voor beter werk

Om volledig productief te zijn op het werk, hebben uw werknemers regelmatig pauzes nodig om hun hoofd leeg te maken en de druk van zich af te schudden. Pauzes hebben een directe invloed op hun stressniveau en helpen hen om hun productiviteit en de kwaliteit van hun werk te verhogen. Door ontspanningsruimtes aan te bieden waar ze hun batterijen kunnen opladen, worden ze creatiever en dynamischer. We hebben het niet over slaapzalen, maar over comfortabele fauteuils en ultra-design poefs.

Versterk de teamcohesie

Deze plek van ontspanning maakt ook de minder formele uitwisselingen mogelijk die nodig zijn om banden te smeden tussen je werknemers. Waarom installeer je niet eens een tafelvoetbal- of pingpongtafel, zodat ze zich kunnen ontspannen terwijl je een goede sfeer binnen je team creëert.

Een oplossing à la carte!

Ongeacht de grootte van je organisatie en je lokalen, Ordin-Access biedt je een oplossing op maat die aan je behoeften voldoet. Een grote ontspanningsruimte of een kleine loungeruimte, alles is mogelijk. Allemaal met kwaliteitsmeubilair van de nieuwste generatie.

Laat ons je inspireren...

Contacteer ons

Onze troeven