Kantoorinrichting

Laten we samen de visie van uw ruimtes bepalen

Of u nu een start-up bent of een multinational, de indeling van uw kantoren weerspiegelt het imago van uw bedrijf en uw ambities. Ordin-Access biedt u een volledige service, van analyse tot en met het opbouwen van uw kantoren, geheel naar uw wensen en behoeften. Onze experts zullen u adviseren en uw ruimte optimaliseren volgens uw budget en stijl.

Een globaal project of maatwerk

contact-form
Stap 1
Contact

Laat u inspireren en laat ons weten wat u wilt.

lightbulb
Stap 2
Analyse en advies

Onze knowhow staat tot uw dienst voor een optimaal resultaat

3d
Stap 3
Plan 3D

We maken 3D-plannen zodat u zich het project zo goed mogelijk kunt voorstellen

truck
Stap 4
Levering & plaatsing

We zorgen voor een zo spoedig mogelijke levering en plaatsing

Geef uw kantoor wat karakter!

We zijn ervan overtuigd dat professioneel meubilair zowel praktisch als zeer stijlvol kan zijn. Ons team maakt er een erezaak van om een ​​ziel te geven aan uw werkruimtes. We analyseren samen uw behoeften en wensen om een inrichting te vinden die het imago van uw bedrijf het best weerspiegelt.

Denk aan ergonomie!

Uw comfort is onze zaak.
Al 50 jaar ontwerpen en creëren we werkplekken die voldoen aan al uw behoeften. En bij Ordin-Access begrijpen we het belang van ergonomie in een kantooromgeving.

Een goed doordachte lay-out kan het welzijn van uw werknemers aanzienlijk verbeteren en hun productiviteit verhogen. Onze experts in kantoorinrichting zijn gespecialiseerd in het creëren van ergonomische werkplekken en het selecteren van meubilair en accessoires die comfort bevorderen en fysieke belasting verminderen. Of het nu gaat om zittende of staande werkplekken, wij zetten ons in om kantoren te ontwerpen die de gezondheid en het geluk van uw werknemers bevorderen.

Een ruime keuze aan meubilair volgens uw behoeften

Bureaus

Directie, administratief, zittend/staand
Bekijken

Opslag

Kasten, vestiaires, kluizen, brandkasten
Bekijken

Zitplaatsen

Directie, kantoor, fauteuil, lounge
Bekijken

Akoestiek

Scheidingswand, paneel, stof, cabines
Bekijken

Buitenmeubilair

Tafel, fauteuil, decoratie
Bekijken

Accessoires

Planten, foto's, bakken, lampen
Bekijken

Plannen

We maken 3D-plannen
Bekijken

Home Office

Zorg voor de uitrusting van uw medewerkers thuis
Bekijken

COVID friendly

Bekijk ons advies over hoe u de inrichting van uw kantoor kunt aanpassen aan de coronamaatregelen, maar ook hoe u uw werknemers thuis kunt uitrusten.

Post-Covid

Hoe kan u uw werkruimtes reorganiseren?

ASSMAN SMART

Een slim beheer van uw werkruimtes

Optimaliseer je werkruimte!

Verander uw pand in een ruimte waar elk hoekje en gaatje verstandig wordt gebruikt en waar een productieve en harmonieuze werksfeer heerst.

Dankzij onze expertise en knowhow weten we dat elke vierkante meter van uw kantoorruimte kostbaar is. Daarom richten we ons op strategische optimalisatie om het gebruik van uw ruimte te maximaliseren. Onze experts in kantoorinrichting zijn gespecialiseerd in het creëren van functionele, flexibele omgevingen die efficiëntie en samenwerking stimuleren.

We identificeren de specifieke behoeften van uw bedrijf en passen de indeling van de ruimte daarop aan. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor open werkplekken die creativiteit stimuleren, informele samenwerkingszones of ruimtes voor concentratie, wij ontwerpen oplossingen op maat die voldoen aan uw unieke eisen.

Enkele gegevens

Neem contact met ons op